Saturday, March 20

Rahsia Aktitviti Sabtu.

Salam semua. Hari ini hari Sabtu. Hari minggu. Hari berehat. Hari bercuti. Hari yang kita tunggu-tunggu. Seronokkan bila dapat cuti macam ni bila dalam seminggu tu kita dah penat bekerja, pergi kelas. Dengan cuti yang tak berapa nak cuti ni patutlah kita manfaatkan sepenuhnya. Supaya tak la membazir masa. 24jam = sehari. Tak cukup rasanya. Kan?


Agak-agak korang tengah wat ape tu? Berseronok bersama keluarga? Berdating? Siapkan kerja yang tertunggak? Hehe. Disebabkan shaye tak balik Klang minggu ni, shaye duk je la hostel ni diam-diam. Pastu takde pulak orang nak ajak jalan-jalan, memang terperuk jelah depan lappy ni.


Bila dah duk depan lappy lagi banyak la pulak aktivitinya. Isyh3.. haha. Antaranya :




Melayan facebook.



Bersihkan ladang kat Farmville.



Edit blog kejap.



Berblogwalking!



Baca paper pulak.



Sambil settlekan assignment yang tertunggak. Oh!



Ada masa lagi, settlekan PSM ku yang tak sudah pulak. huhu



Sambil buat assignment atau online, sambil melayan lagu kat Youtube dengan feelingnye. Haha!


Memang shaye gunakan sepenuh masa mengadap laptop ni.huhuhu. Tapi bila tiba-tiba takde Internet. Oh, malaplah duniaku!


*Hehe.Korang pulak? Macam mana?

6 comments:

Aus MeLankoLik said...

hahahak , byk keje kau . hahahaa .
aku lepak tgk tv je . hhohohoh. layan hindustan .

|| nemo mimosh || said...

pergh..haha~

Hasan Amran said...

uishhh...macam sibuk giler...tapi singgah2 la kat blog...hehehhehe

mv medi said...

harini ade test, esok ade test lagi, selasa pon ade test, pening2

hans said...

hahahaha
ini rahsia ekau yer
eh,den dah click nuff aku...
deodorang apa entah

|| nemo mimosh || said...

gastby la..btw,tenkiu! :)

Lazada Philippines