Wednesday, March 31

Zaman Gile Remaje !

Haiyooo! Uols nak tahu tak? Sekarang ni shaye sangatlah sibuk. Huhu. Banyak sangat kerja nak buat. Nak kena bergerak ke sini, gerak ke sana. Habis lemak-lemak shaye di perut menjadi nipis. Nipis la sangat kan. Adush. Actually shaye nak update cerita pasal shaye sebenarnye baru je beberapa hari lepas ke ladang kambing. Ada assignment project nak diselesaikan. Btw, seronok ok pegi ladang kambing. Nanti shaye cerita lebih ok. Nak cerita sekarang buley, tapi nak tunggu upload gamba tu yang lama sket. Tunggu tau.


Ok,hari ni shaye nak share dengan korang gamba mude-mude shaye. Haha. Tak la mude sangat. Gamba kat poli dulu je. Saje je nak letak kat blog ni. Membe-membe lama yang seploh tahun tak jumpe, confirm tak cam wajah shaye sekarang. Sejak shaye cucuk botox tambah dagu ni. Haha. Pandai-pandai ko je buat cerita kan. Takdelah. Tak tahulah atas faktor ape diorang tak cam. Pandai-pandailah korang bezakan ok? Tapi yang pasti mase lagi mude remaje takpun kecik-kecik dulu, shaye kurus kering pastu kulit shaye hitam. Hoho. Main panas. Dah besar,gemuk la pulak. Adush. Tatap jelah. Gamba zaman kanak-kanak ada kat sini.


Zaman Gile Remaje Cik Nemo


Agak-agak korang, shaye yang mane satu?



Time ni kunun-kunun baru lepas bersukan. Haha.



Chubby kan? Kan?



Tak suke gamba ni! Gemuk kan? kan? Huhu. Jangan gelak ye!



Gamba paling latest, pergi ladang kambing. Gemuk & gelap macam dulu lagi tak?


p/s:
Kepada yang menjejak tu, jangan risau. Ada masa shaye akan jejak anda balik. Tunggu serangan balas je. Haha. Ok, wish me luck! Nak sambung buat kerja!
*Curi mase nak update blog!

10 comments:

~eZmALiZa~ said...

tp kamu tetap nmpk chomel n cantik..jeles i..hehehe.. :)

shasha bee said...

wow! kiutt nyer yoU! C;

Aus MeLankoLik said...

sgt lain , pahal ??
kau makan jamu ke..
hahahak..

Nazatul shima said...

skank makin putih berseri n kurus..hehe..:)era pakai produk pe?

mu'az said...

jamu taik kambing...
2 la rahsia kecantikkan dia ni...

Aus MeLankoLik said...

@ muaz

hahahak , kau bagi ke ..
patut la beseri . hahahak .

|| nemo mimosh || said...

hampeh aus..nanti aku share kan rahsia kecantikan..peh. haha~

NAJ HEBAT said...

aku si comel baik hati nak komen..

pasni ko kne dtg istana aku pulak..

zaman remaje best kan??
tapi aku nak jadi baby.. buat pape pon org tak marah..
rilex je kan??

|| nemo mimosh || said...

betul2..tak chumel pon jadi chumel kan? kan?

mAMa nAsuHa said...

nape x pic saya...;(

Lazada Philippines