Friday, April 30

Cik Hel, Kamu Buat Aku Tersenyum Ketika Aku Kerunsingan !

Salam semua. Rindu tak? Rindu tak? Haha. Shaye bizilah, korang. Sorry tau. Sekarang ni shaye tersangatlah bizi sebab projek akhir ni. Pastu dengan exam nye. Harap-harap semuanya berjalan lancar. Tadi pergi jumpa penyelia projek shaye. Hmmm, kerunsingan di situ sebab tak settle-settle lagi. Ada masalah coding. Runsing ok. Rasa macam nak lari jauh-jauh tapi tak boleh. Jadi, kena bersabar dan terus berusaha. Doakan shaye ok?


Sedang shaye berserabut dan dalam keadaan runsing, cik Hel telah mention kan nama shaye di blog beliau. Hamboi.....cik Hel, bukan main puji lagi. Hehe. Apa-apa pun, thanks sebab link kat shaye. Hasil link beliau, shaye juga dapat merasa tempiasnya. Betul cakap Bean Moreno dalam Tips : Jangan Kedekut Link Kat Blog Korang, tak percaya cubalah ! Hehe. Kebelakangan ini shaye memang jarang updated blog, nak menulis tapi tak sempat-sempat nak tulis. Better tulis report projek kan? Kena dahulukan yang mana penting dulu. Oleh sebab itu, tak ramailah yang nak bertandang singgah kat blog shaye ni kebelakangan ini. Hari ni tiba-tiba je jumlah visitor shaye naik tanpa mengupdate. Ha? Sebab? Nampak sangat cik Hel ni popular. (tepuk tangan)


See? Cute kan? Ini cik Hel
p/s : Pinjam gamba cik Hel kat facebook.

Ok, sebab shaye mintak tips macam mana nak dapat follower ramai sebab shaye lihat, cik Hel punya ramai loyal readernya yang tersendiri. Tengoklah komen-komen kat blog beliau. Follower pulak makin lama makin ramai. Wah ! Dats why lah shaye bertanya kepada beliau. Yep, betul kata beliau yang follower tu tak berapa penting. Shaye pun dah kemukakan sebelum ini kat dalam Konsep Sebenar Follower. Apa-apa pun, thanks banyak-banyak kepada yang sudi menjadi followers shaye selama shaye berblog ni. Ceh. (bajet artis)


Ok, shaye bizi pas nih. Tapi harap korang sudi selalu singgah kat blog shaye yang tak seberapa ni. Hmm, sorry banyak-banyak juga kepada incik shaye sebab tak dapat balik diz week. Sorry yang, betul-betul tak buley balik diz week. Tapi tunggu shaye ok? Ok semua, doakan yang terbaik untuk shaye tau.. 10hb akan datang, present akhir shaye. Doakan ok?

3 comments:

helena's said...

ok koyak spender.ha ha ha mana ada populer yang populer tu bean,cikhel tompang glemer jek.hakk

jangan berhenti menulis okay!

|| nemo mimosh || said...

ye, takde benti nye. berehat je. hoho~

HonEyBuNNy said...

cik hel mmg best....syg cik hel..huuhuh

Lazada Philippines