Monday, April 26

Hep ! Biase Iye ye?

Salam uols. Salam Isnin. Ye, selalunya shaye akan menulis pada waktu malam, kemudian publish kan pada keesokkan paginya. Seperti hari ni la kan? Sebab? Shaye agak sibuk kebelakangan ini. Debaran projek akhir dan final exam sering datang dalam mimipi shaye kebelakangan ini. Hehe. Ok, pagi yang indah ini mari kita beramah mesra bukan beramas mesra ye kawan-kawan. Hep !


Ok, perasan tak shaye ada tambahkan satu widget kat sidebar blog ni? Kat mana? Alaaa...uols scroll bawah sket, bawah lagi dan lihat sebelah kanan. Ye ! Pandai! Widget tu sebijik macam yang shaye tunjukkan di bawah ini. Kepada yang memang dah tempek kat blog masing-masing tak perlu shaye bagitahu. Kepada yang masih tak tahu, widget ni akan berfungsi khas sebagai "kaunter pertanyaan" shaye.



Formspring


Ok, uols buley tanya apa saja. Tapi make sure soalan tu biarlah bernas ok? Kalau yang tanya soalan merapu meraban tu, terima kasih banyaklah. Bak kata Aus, kite tak buley jangka apa soalan yang uols nak bagi. Kan? Kan? Shaye seorang yang siyes ni. So, jangan main-main. Pergh. Haha. Ok. Itu saje untuk pagi ni. Ada masa shaye updated lagi !


p/s : Uols, tanyelah! Hehe.

1 comment:

SHeLYN said...

nk curi widget nie bley?
hehe...
creative arh widget nie...
geram plak dong tgk...XD

Lazada Philippines