Saturday, April 10

Mari sayang, kita bercanda?



Hello guyz! Ni shaye nak bagitahu yang hari ni shaye nak balik Klang. Yeyeah! Excited ok. Kali ni memang betul-betul dah lama tak balik. Lama tak jumpe family, incik dan Mimi. Nak tahu? Kat rumah dah ada sorang lagi baby gurl. Mama jaga. Aliya nama dia. Tak sabar nak tengok dia. Hehe. Tergugatlah Mimi. Haha. Takpe, Mimi tetap nombor satu.


Tapi ni balik tak lama. Sebab balik Study Week je. Patutnya Study Week mana orang balik, tapi kat sini semua balik. Huhu. Lagipun shaye memang lama tak balik. Sedih. *feeling balik Raya la pulak. Ni tak tahulah apa aktiviti kat rumah ni. Moga-moga shaye punya masa nak buat kerja & study. Tak buley bersuka-suka sangat ye, Nemo.


Semangat nak balik, tapi barang satu pun tak packing lagi. Opps, lupa. Bukan bawak balik apa pun kan? Hehe. Bawak benda-benda yang perlu je. Malam ni ada dinner untuk Fakulti shaye. Tapi shaye tak join. Takde bajet. Sorry ya korang. Dinner semester depan confirm shaye join. InsyaAllah.


Hari ni takde tips. Tunggu jelah idea tu datang. *selalu ade tips ke? Idea ni datang tak boleh dipaksa-paksa. Kena ingat tu. Tapi bila dah start berblogging ni, selagi tak updated selagi tulah otak ni berfikir, berpusing-pusing, diperah-perah untuk menulis. Entah. Shaye menulis dari segi pemerhatian, pendapat, luahan, pengetahuan. Dan semuanya shaye kongsikan di sini. Dan apa yang shaye dapat? Kepuasan. Lagi-lagi bila tengok makin hari, makin ramai yang bertandang. Ye, blog shaye hanyalah blog picisan. "Aku menulis bukan kerna nama..", tiba-tiba feeling Ramli Sarip pulak kan. Haha.


Oklah, pagi-pagi shaye agak merepek. Yang penting japgi dalam selepas subuh nak bersiap pulang. Doakan shaye ok? Yang penting nak makan nasi lemak tepi bus stand japgi. Yeyeah!


p/s : Korang, doakan shaye selamat sampai tau. Daa~

5 comments:

Ismail Noh said...

Semoga selamat sampai ya :)

~ ReD ~ said...

tiba2 terfeeling lagu ramli sarip jugak.hahha

~kuyam~ said...

aku juga "Aku menulis bukan kerna nama.."..hehe :)

Aus MeLankoLik said...

hahahak , ade baby baru ??
kau bila lagi wei ?? hahahak .

|| nemo mimosh || said...

kan dah ade baby tu..haha~

Lazada Philippines