Wednesday, April 21

Semangat Membara Nak Exam !


Tiba-tiba gamba logo. Haha. Takde gamba lain nak letak.


Ok, salam semua. Entri ni dibuat hasil daripada pencurian masa, sebab kejap lagi nak pegi exam. Ok, wish me luck for my first exam ok? Ape? Of course I'm ready ! Hehe. Soalan objektif buley la. Kejap lagi exam subjek Kenegaraan. Oleh sebab itulah, dari semalam mood patriotik tu tersemat dalam jiwa ni. Ececeh. Mood tu kena ada. Sorry ok tak sempat nak updated apa-apa semalam. Ni updated sket pun jadilah. Bizi oke !


Sebab apa shaye siap awal hari ni? Sebab pagi-pagi lagi takde air. Apehal la time nak first exam ni tiba-tiba takde air pulak. Tapi diorang kata memang dah selalu dah. Aiyooo.. Hep ! Jangan tuduh-tuduh shaye tak mandi pulak. Mandi. Guna apa? Air satu botol. Serius tak selesa. Tapi ok jugak la dari tak mandi kan? Takpelah, mana tahu takde air hari ni sebenarnya dia nak keluar soalan exam senang. Haha. Mengarut !


Ok, uols. Ada masa shaye updated lagi oke ! Wish me luck !

1 comment:

mv medi said...

utm da abes final exam, da balik kampung hihi

Lazada Philippines