Wednesday, April 28

Sikit Lagi, sayang..

Salam semua. Selamat pagi. Semoga ceria hendaknya. Pagi ni takde ape nak update. Bizi. Bizi nak gila tapi taklah bizi mana. Just pening dengan coding yang tak dapat-dapat ni. Ada satu coding je shaye tak dapat lagi ni. Coding untuk apa? Ha untuk ini :


Projek akhir. Penunjuk Lokasi Masjid.
Tak buley tunjuk lebih-lebih. Tunjuk sket je buley.




Tengah runsing-runsing, sempat amek gambar lagi.



Tapi, weh apesal korang lari???!


p/s : Tahulah shaye tengah serabut ni. Kira ok ape berani post gamba tak chumel kat korang. Sampai hati korang lari. Haha ! Pstttt, ade siapa-siapa tahu tak macam mana coding Array untuk Flash Lite 2.0?

2 comments:

helena's said...

okay sumpah saya tak larik/haha

BeaN MorENo said...

alamak dulu ignat dah lama tak guna terus lupa...lebih2 lagi byk makan semut ni

Lazada Philippines