Friday, May 21

Cepat ucap Alhamdulilah

Selamat petang semua. Penat. Baru pulang dari kampus tadi. Selesaikan hal yang belum selesai. Kini, dengan lafaz syukur shaye telah selesai hantar tesis shaye di Fakulti Teknologi Maklumat & Multimedia. Sekarang baru shaye buley menarik nafas lega. Terasa ringan beban yang terletak di bahu ini. Ye, rasa. Rasa macam nak terbang. Setelah berhempas pulas selama setahun menyiapkan Projek Sarjana Muda shaye akhirnya inilah hasilnya.



Aplikasi Penunjuk Lokasi Masjid di Kawasan Parit Raja, Johor Dengan Menggunakan Telefon Bimbit






Tesis dah hantar. Alhamdulilah shaye berjaya melepasi rintangan. Lulus. Aplikasi yang shaye dah buat tak buley pulak nak view kat sini. Hehe. Dah jadi hak milik Universiti. Kesempatan ini shaye mengucapkan ribuan terima kasih shaye kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung sepanjang pembangunan aplikasi yang telah shaye bangunkan dan tesis yang dah siap jilid ni.


Sekarang perlu fokus untuk Mini Projek pulak sepanjang semester pendek ni. Adush. Takpelah. Doakan shaye ok? I'm happy ni. (lompat-lompat)



p/s : Sibuk-sibuk gila pun masa buat PSM, blog tetap updated ok. Haha!

3 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tahniah babe ^^

ellis suriyani said...

ehem..rasenye..shahir menang x malam ni?

Aus MeLankoLik said...

hahahk , aku tak buat thesis lagi , tak tahu la susah ke tak , kau kire ok la dah lepas , hahahk .

congratz !!

Lazada Philippines