Wednesday, May 26

Digi Break Free Party !



Salam semua. Shaye bersiaran langsung di rumah kawan hasil lari dari rumah. Haha. Kunun-kunun buring kan duduk rumah sewa? Amek kau. Lari dari rumah. Haha. Hep hep ! Jangan fikir bukan-bukan. Shaye pergi buat assignment lah! Sebab this week shaye nak balik, jadi semua kerja yang patut dibuat haruslah dibereskan terlebih dahulu. Rindu ok kat orang-orang kesayangan ! Huhu.


Ok, pasal Digi Party tu. Pssssst, korang dapat ke? Korang pegi? Hmmm. Shaye? Shaye dapat invitation, tapi tak dapat pegi. Sebab? Teruk kan? Dapat invitation je mesti tak pegi. Shaye nak tanya la kan. Kalau selalu tiket tengok wayang buley pas kat orang. Pegi party ni pun buley pas kat orangkah? Kalau buley, shaye nak la pas kat orang. Buley ke?


Siapa-siapa tolong jawab buley? Secepatnya sebelum jam 12 tengah hari ini !

7 comments:

Eyriqazz said...

rasanya takble pass....sayapun tgk keadaan,kalau sempat pindah mungkin pergi...

YucIkA said...

hi..nice blog :)

chumil je guna shaye :P

Natasha said...

rasa mcm x bo;eh...sbb lepas party tuh ada review yang kena dibuat......

~ ReD ~ said...

kenapa x leh pergi? rugi wooo..huhu

cik eykameow :) said...

nemoooo...eyka pun samaa....gerammmmmm sebab last minute takleh pegi :(

sop said...

ruginya tak dpt pergi..
sy pegi tp nak jd apa blom tau

enyheartsdiamond said...

im coming :)

Lazada Philippines