Tuesday, May 4

Penangan !

Hello everybody ! I'm back. Macam mana hari-hari anda? Ceria? Shaye rindu kat rumah ni. Huhu. Ok, seperti yang shaye kepohkan, shaye tersangatlah bizi. Kesian ok. Taknak kesian kat orang lain, tapi kesian kat diri sendiri. Sebab keadaan diri sendiri yang tak terurus ni. Huhu. Penangan projek akhir dengan exam kali ni memang betul-betul buat shaye separuh sewel. Hohoh !

Impak maksima yang pertama :



Ye, lebam bawah mata. Dah nak jadi kantung mata dah. Huhu. Kebelakangan ini, shaye memang takde masa nak tidur. Kena berjaga sampai malam dan sedar tak sedar dah pagi. Huhu. Penat. Penat sangat. Bila tidur, memang ibarat pengsan sebab tidur dengan sangat lena. Ibarat pengsan sekejap.


Kesan tragis kedua :



Adush, bila tidur pun tak teratur, makan minum pun tak terjaga. Kejap makan, kejap tak. Bila tak makan tu, tak makan langsung, bila dapat makan. Tak payah cakap memang tak hingat dunia. Metabolisme dah rendah, jadi tak buley nak control nafsu makan tu. Jadi terdapatlah lemak-lemak degil kat perut. Benchi !



Seri Dewi Malam :



Bila tak cukup tidur, makan entah apa-apa, tumbuhlah jerawat menggatal kat muka. Adush. Tak rela ok. Stok Innershine dah habis. Tak berseri dah wajah shaye. *Selama ni berserikah? Hehe.
Kadang-kadang bila dah khusyuk sangat buat kerja, tengah-tengah malam tengok cermin, ya ampun ! Muke berminyak lorh ! *Terkejut beruk tengok muke sendiri. Pergh !


Sembilu :



Tak payah la rindu-rindu nak tengok gambar shaye buat masa sekarang. Memang serabut gila. Rambut memang tak sikat dah sekarang. Alasan. Tak sempat. Buley? Hahaha!



*Tak sabar nak habiskan exam, projek akhir semua. Tapi nak melaluinya, faham-faham sendiri. Pergh !

5 comments:

Kancilbiru said...

susah dulu senang lenggang kangkung kemudian yer tak...

~ ReD ~ said...

betul punya bz ni..seb bek sempat bernafas..heheheh

kak ina kl said...

ooo anak akak pun ambik kursus it..skrg ni tengah praktikal kat wangsa maju..iishh kalau lah dia dapat kerja kat nuffnang tu garenti akak kaya ek..

aku rajin sikat rmbut :) said...

ha?~
smpai xsikat rmbut??
omg! ley geng dgn badak k
dulu ko ckp dier xsikat rmbut
skang ko plak~
hamekkkkk!! :p

Aus MeLankoLik said...

hahahahk ,
aku dah habis paper ni nk qada tido puas2 , hahahahak

Lazada Philippines