Tuesday, May 4

Ringan dah beban. Tapi tak ringan sangatlah

Salam semua. Selamat pagi dan salam ceria. Ceria la sangat. Mengantuk ni. Firstly, nak mintak ampun kat korang sebab makin lama, makin jarang updated. Bizi. Confirm korang dah meluat dengar perkataan tu. Projek akhir baru lepas hantar report. Lega sket. Masuk ni dah berapa malam dah tak tido. Tido pun, tido-tido ayam je. Adush. Jelez je tengok korang updated pasal AIM(Anugerah Industri Muzik)lah, pasal perkembangan terbarulah dan macam-macam.


Pagi-pagi ni sementara nak tunggu masa nak pergi jumpa penyelia, sempat blogwalking. Ok, di sini shaye share sket dengan korang. Sharing is caring kan? Caring lebih nih. Hehe. Ok, jum blogwalking kejap.


1. Kalau korang nak tahu, eyriqazz.blogspot dah pun bertukar ke eyriqazz.com. Tahniah diucapkan. Sampai sekarang shaye masih tertanya-tanya kenapa ramai buat rumah baru. Hehe. Ha, beliau ade buat contest baru. Contest|Hadiah Birthday Untuk Alisya. Kalau berminat, joinlah. Ada banyak hadiah yang ditawarkan. Tak rugi pun kalau join.


2. Ha, si Sepet promote budak-budak tarian dia tu. Pegilah jengah ye. Sekarang ni dia pun dah jarang-jarang updated. Haisyyyoh.


3. Seronoknya tengok Kak Tash dan cik Hel pegi konsert Tokio tu. Hehe. Nasib baiklah bukan artis febret shaye. Hohoh. Cakap pasal cik Hel, dia ada Tips macam mana nak jaga ketiak. Hohoh ! Cayalah..


4. Kak Ina KL, baru dapat hadiah tu. Bertuah dia. Dah tengok dah video dia masak megi tu? Hehe. Dah macam chef dalam tv pulak. Pssstt, jangan lupa 'Like' oke?


Haaa...adush ok la korang, nanti shaye jengah lagi blog korang. Nak pegi jumpa penyelia kejap. Bye. Akhir kata, meh layan lagu ni. Seswai nih untuk shaye. Hehe.


The Climb-Miley Cyrus

No comments:

Lazada Philippines