Wednesday, June 23

20 tentang cik Nemo !

Salam semua. Selamat petang. Shaye baru selesai presentation untuk Project Keusahawanan Siber. Oh, tak suke ! tak suke ! Tapi alhamdulilah dah selesai. Lepas ni tinggal satu exam dengan satu lagi presentation project. Ok, berbalik kepada tajuk. Shaye telah di tag ! Omaigod ! Omaigod ! *Lumpat-lumpat. Haha. Terima kasih kepada Mia sebab berani tag shaye. Ces, ayat macam gangster kampung seberang. Ok, tag ni pasal ape? Pasal 20 tentang diri shaye. Saja je pun nak updated pasal ni, dah alang-alang kan. Sebelum ni shaye dah buat dah 50 dalam cik Era. Tapi takpelah, mana tahu korang terlepas nak baca ke. Hohoh !


20 Tentang Cik Nemo


  1. Seorang pelajar UTHM, Johor yang sopan santun, baik budi pekerti. *Puji diri sendiri
  2. Amek Ijazah Sarjana Maklumat. *Lantak kome la nak kata bidang IT dah tak banyak kije ke ape. I don't care. Buley?
  3. Masih bujang but not available. *Tak nak curang.Pelis.Pelis. Haha.
  4. Seorang pendiam tak banyak bunyi. Tapi bila dah rapat, sabar je la. Berbunyi-bunyik !
  5. Seorang pemalu. *Saaaangaaaaat!
  6. Sukee dengar lagu dan sukee nyanyi bila stress. *Mengaji pon sukeee!
  7. Hujung tahun ni dah habis belajar tinggal nak praktikal je lepas tu.
  8. Suka pegi zoo tengok binatang, takpun muzium ke, ape ke. Asalkan berbayar. *Dan bukan shaye yang bayar.
  9. Takut kucing ! *Sebab shaye ikan. Buley?
  10. Sekarang ni tengah short sem, minggu depan dah nak balik dah. Tak sabar !
  11. Suke pegi tempat-tempat yang ramai orang tapi kita takkan terserempak dengan kawan-kawan kita. Contoh? Central market, Petaling Street dan lain-lain.
  12. Suka jalan sorang-sorang. Senang. Tak payah tunggu siapa-siapa. *Tapi sekarang tak buley sorang-sorang dah. Oppsss!
  13. Suka tulis blog, tulis diari, tulis catatan harian. Sebab tak reti nak meluah dengan kata-kata.
  14. Punya sorang anak angkat. Syamimi nama dia. Ye ke? *Kira anak angkat la jugak.
  15. Gila gambar ! Suka tengok gambar, amek gambar dan edit gambar. I liiiikeeeee!
  16. Suka makan asal sedap ! *Itu pasal perut membuncit.
  17. Suka duduk depan cermin dan kadang-kadang cakap sorang-sorang.. Opsss! Bukan gila ye.
  18. Hobi terbaru ! MASAK!
  19. Shaye sayang family shaye !
  20. Shaye sayang incik shaye !


Cukup 20 kan? Puas fikir ni. Haha. Itu saja. Later. Nak berehat !

4 comments:

AIN ALI said...

lupe 1 lagi ke ??
saye juga .. *ERA ALI*
eh .. eh ..
xjadi bold lahh !!
hahahahahahha ~ :D

joegrimjow said...

takot kucing
apakahhh

|| nemo mimosh || said...

AIN ALI : ERA ALI jangan sebut ok! hahahaha!

joe : yep,takot ok!

iZz♥h said...

maw tag. tag maw. bule?

Lazada Philippines