Sunday, June 20

Selamat Hari Abah !

Salam Semua. Hari ni hari bapa ke? Ces. Asal hari bapa je mesti shaye terpinga-pinga tak tahu. Patutlah kat TV bergilir-gilir cerita pasal bapa. Hehe. So, dikesempatan ini, shaye juga ingin ucapkan hari bapa kepada seluruh dunia. Kat abah shaye tak wish pulak. Sebab? Takde kedit oh nak call. Tapi bila ada kedit pun call ke untuk wish? Segan oh !


Hari ni juga Helmy adik shaye register ke Politeknik. Dia dapat sambung belajar kat sana. Kat mana? Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim, Kedah. Errrmm.. Jauh ok. So, anak-anak abah dah jauh masing-masing. Shaye di Johor, adik di Kedah. Eloklah seorang Utara, seorang lagi kat Selatan. Semoga dia jadi lebih berdikari dan matang. Sekarang kat rumah, tinggal Paly je la teman parent shaye. Confirm sunyi punya. Nasib baik Mimi ada. Hehe.


Ha, ni adik shaye yang nak pergi sambung belajar kat Kedah tu. Emy. Muka dia sebijik macam Abah masa muda tapi dia hitam. Abah putih. Pastu Abah lagi hensem. Haha. (Emy, ko jangan marah)



Yang ni Paly, tak tahu la ikut muka siapa. Hohoho.


Ok, sempena Hari Abah ni, shaye nak ucapkan semoga Abah sihat, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa. Thanks di atas setiap pengorbanan yang telah Abah lakukan. Tengok cerekarama TV3 malam tadi, insaf kejap. Huhu. Semoga satu masa nanti shaye dapat membalas budi Abah yang telah susah payah besarkan anak-anak dia yang degil ni. Thanks Abah.


Shaye sayang Abah !


Gamba masa raya hari tu.




Eh? Ada kena-mengena dengan hari bapa eh letak gambar ni? Hahaha. Layan !


p/s : Baju raya tahun ni nak kaler ape eh? Oppps! Ganti puasa dululah! (Padahal dah beli)

5 comments:

jann sinuja said...

epy fathers day abah2 sume!!!

nas said...

happy father's day 2 ur dad n all dad in the world....they are the best..ehehe

FatinSyahirah said...

selamat hari bapa! :)

papabear said...

Selamat hari bapa!!!

MiloMasihPanas said...

slamt hari bapa tuk bapa kamo..


post terbaru, ♥♥♥antara sebab aku tak tunggu hari bapa♥♥♥

Lazada Philippines