Saturday, July 24

Debaran nak Pergi Amek Lesen !


Hello guys ! Assalamualaikum. Ecececeh, persis wanita solehah gitu. Hmm, petang Sabtu ni takde aktiviti jadi menulis blog je la jawabnya. Apa korang tengah buat tu? Dating eh? Oppppss ! Haha. Shaye tak buley dating oh. Sebab shaye ka Johor. Jadi bila shaye kat Johor, incik akan kerja siang malam mencari nafkah. *Statement tak buley blah.


Ok, debaran esok ni hampir tiba. Sebabnya? Shaye dan budak-budak rumah nak pergi dengar ceramah esok. Ceramah apa? Ceramah nak amek lesen kereta. Hehe. Ye, di sini shaye nak buat satu pengakuan. Shaye belum ada lesen kereta okeh ! Jadi ni dah last sem baru terkedek-kedek nak pergi amek lesen. Haisyyooh !


Ini muka-muka yang nak pegi amek lesen.
Kecuali tudung hitam di depan dan lelaki di belakang itu. Haha.


Actually shaye pernah daftar lesen, belajar memandu semua. Tapi semua tu before shaye dapat masuk UTHM ni. Lepas dari tu, benti macam tu aje. Rugi ok. Ni tak sure lesen L hidup lagi ke tak. Tapi ramai yang cakap lesen L shaye dah mati. Betul ke? Ok, kat lesen shaye tulis tarikh last ialah 13hb April 2009. Agak-agak korang hidup ke mati?


Hidup ke mati?


Daripada excited nak pergi amek lesen jadi berdebar-debar la pulak esok takut ada masalah pulak. Huhu. Harap-harap esok semuanya berjalan dengan lancar hendakNya. Risau ! Woooooooooo !


*Tekap bantal kat muke.

4 comments:

♥ suterakasih ♥ said...

sy bru dpt lesen tp seh ketar2 nak drive kt jln beso hihi

ciK LyndaWawa igUana said...

goog luck amik lesen..


ouch..awak sungguh cumella....
siyes..


Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Mr feckry said...

gua dua kali fel amek lesen

Hariz said...

Hahaha gud luck
xmo risau2 yeaaa
Semua Berjalan Lancarnyerlah


New Entry Prof-Hariz
Menutup Aurat Mengikut Syariat

Lazada Philippines