Thursday, July 22

Ubahsuai



Salam semua. Shaye dah tukar imej blog shaye. Ok tak? Ok tak? Haha. Tak tidur malam ok. Ni ada lagi benda-benda yang shaye nak tambah lagi sebenarnya tapi bawak-bawak sabar ye. Bagi shaye buat slow-slow. Kang ada jugak monteng class japgi.


Buat yang baru datang blog ni, sori oh tak hingat pulak nak amek gambar sebelum blog ni diubahsuai. Excited sangat la kunun. Takpelah, korang tatap je lah blog selepas diubahsuai okeh! Ok lah you all, shaye nak bersiap pergi kelas. Later oh !

3 comments:

zhOprenIa said...

wajah baru blog ni cantik la! gambar kat tgh tu comel sgt =)

saya pink said...

nape pepel yana ?
identiti baru ke?
heheheheh !
kalau pink lagi aku like like like like like taw ~
so kalau pepel ni aku like je la ek?
:)

cik Nemo said...

eleleh..pepel kan dah nak ke pink..hahaha..

ko jgn tipo aku tahu ko dah nak minat hitam kan? kan?

hahah~

Lazada Philippines