Monday, August 23

Happy Birthday Cik Nemo


Muka birthday gurl, tahun lepas.

Salam semua. Selamat jam 12malam. Hehe. Hari ni 23hb Ogos tarikh shaye lahir ke dunia. Actually takde apa nak tulis, sebab shaye agak bizi nak siapkan assignment. Tapi apakan daya, diri ni rasa terpanggil nak menulis. Dan sekarang umur makin meningkat. Haisyyooh! Tak suke oh.


Happy Birthday cik Nemo. Semoga dilindungi Allah selalu. Semoga apa yang dihajati bakal tercapai. Semoga kamu menjadi orang yang berguna di masa hadapan. Semoga kamu sentiasa cantik di mata sesiapa, bukan cantik dari paras rupa, tapi cantik di hati. Semoga kamu menjadi lebih matang dan lebih bertanggungjawab. Selamat Hari Lahir cik Nemo. *wish kat diri sendiri.


Komen kat wall sedang bertubi-tubi masuk wish birthday, itu menandakan masih ada juga orang yang ingatkan kita, even ianya hanya ucapan tapi semua tu bermakna buat shaye. Sekurang-kurangnya dapat buat shaye smile kejap. Tapi lagi bagus kalau korang selitkan wish tu dengan hadiah kan? Hahaha. Takdelah, gurau-gurau. Thanks semua! *sob sob sob!


Dalam banyak-banyak hari jadi, hari ni yang paling tak besh kot. Hmm, entahlah. Maybe sebab shaye agak bizi. Lepas tu kena duduk jauh dari family. Dan no makan-makan as usual! Dats why la! Huhu. Tapi shaye bersyukur hari jadi kali ni jatuh pada bulan puasa, semoga mendapat keberkatan daripadaNya.


Ok lah, shaye nak sambung buat kerja balik. Wish me luck dapat jawap soalan assignment JAVA yang susah ni. Pening buat coding dari tadi. Sape teror coding Java meh sini meh ajarkan shaye? Hehe. Chiow!

15 comments:

saya_arief said...

selamat hari lahir...
sila belanja saye kepsi.
;D

♥ suterakasih ♥ said...

cik nemo, HAPPY BIRTHDAY !!!
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki yekkk...stay chumil ok?(^__^)
pssssttt..jgnlah sedih incik awk lmbt wish..tetido kot or nak seprais2 hehe..

cik Nemo said...

arief: amboi, kamu yang patot blanje sy kepsi!

cik Nemo said...

sutera: hehe.ok2 tak sedih. tgh cool aje ni tunggu.. :P

Dia.Honey said...

hepi bday!!! xoxo

Amni said...

Selamat Hari Lahir jugak... jap, umur nya berapa? hee... semoga panjang umur murah rezeki..=)

syahira ariff said...

selamat hari lahir si comel
=]

cik Nemo said...

Maceh sume! Umo 24 la..baca ke idok? =)

cengkerangcipot said...

selamat hari raye cik nemo!!..
ehh2 silap2..
selamat hari lahir ye cik nemo..
da tue da ye..
hehehe

~ ReD ~ said...

selamat hari lahir...semoga sentiasa dirahmati Allah..

Kepada Yang Berpuasa; Fuck you Off!

Kantoi! Ustazah Curi-Curi Makan Di Bulan Puasa. hoh!

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

happy bufdayyyyy cik nemo...!!!!
dah meningkat umo..muke tetap mantain cuteeeee... ahaksss.. ;)

ZACK ENTRY said...

selamat hari jadi!=)




latest entry Air Mata Wanita

Arief Arf said...

happy birthday cik nemo!
and selamat berpuasa!
X)

farysa said...

happy belated birthday cik nemo
=))

Anne Boleyn said...

Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to Nemo Mimosh..
Happy Birthday to you.....

Haa~ tengok..kite siap nyanyi lagi tau utk die. jangan majuk eh cayunk. :)

Semoga dipanjangkan umur and dimurahkan rezeki.

Moga cik nemo mimosh bahagia selalu dengan incik tersayang..:)

Lazada Philippines