Friday, August 13

Luahkan aje lah

Salam semua. Gud nite. Hoho. Entah apa-apa kan shaye? Updated tengah-tengah malam. Takpelah kan, esok lusa korang boleh baca jugak. Ha, esok pagi shaye nak gerak balik Klang. Doakan shaye selamat sampai ok. Jangan lupa kejut shaye bangun esok pagi. Kang tak pasal-pasal kena tinggal bus.


Tak sabar nak berbuka dengan my family. Actually ada reunion sekolah rendah shaye diz week. Pergi makan-makan bukak puasa. Tapi... shaye mahu buka dengan family lorh. Takpelah, maybe next time saje. *Errmmm..tengah fikir-fikir nak berbuka apa. Hehe.


Ok, berbalik kepada tajuk. Susah ke nak luahkan sesuatu? Maybe la kan. Ada sesetengah orang, dia nervous untuk ucapkan something. Ada sesetengah orang pulak, dia bukan nervous tapi nak menjaga hati atau takut melukakan hati seseorang. Tapi pada shaye sekarang ni, banyak cara untuk kita luahkan sesuatu kan? Kan? Antara medium yang selalu orang pakai ialah Internet, handphone, surat dan sebagainya. Tapi lagi bagus kalau kita meluahkan dengan mulut kita sendiri. Kan?


Ok, layan video. Saja je pun cerita pasal luah-luahkan sebab tiba-tiba terjumpa video cute ni. Hehe. Kesian dia. Susah gila nak luahkan something, tapi at least dia try. Kawan dia memang the besh lah! Hahaha. Ok, layanz !






No comments:

Lazada Philippines