Friday, August 27

Shaye Keturunan Adam


Salam semua. Selamat tengah hari. Opppss, baru bangun ye ni sebab shaye tido lepas Subuh tadi. Maklumlah, bizi kan. Masa tidur pon dah tak menentu. Kebelakangan ni, shaye asyik mimipi buruk je. Kenapa eh? Sebab tidur tak basuh kaki eh? Haisssyyyoooh!


Ok, kita terus kepada tajuk. Ape bendanya shaye keturunan Adam nih? Hehe. Takde, Adam tu actually nama arwah atuk shaye. Semalam, my cousin sibuk suruh buat blog untuk family. Mane dia dapat tahu shaye ade blog pon shaye tak tawu. *Kantui.


So, shaye pun curi-curi masa sket malam tadi, pegi register blog untuk family kitorang. Tak banyak benda lagi shaye letak dalam tu. Sebab info yang shaye dapat pon tak banyak lagi. So, sekarang ni apa-apa aktiviti family sebelah ayah shaye tu, semuanya akan dikongsikan dalam blog iniKeluargaAdam. Ada masa korang jenguklah ye !


Sile support dan Terima kaseh sebab support me!



Blog rasmi cik Nemo>>>>>>>>>>>>www.zaihazrasulaiman.blogspot.com
Blog tak berapa nak rasmi>>>>>>>>www.errapazira-86.blog.friendster.com
Blog sedut-sedut lagu>>>>>>>>>>>www.sedutmp3ku.blogspot.com
Blog incik (check saje)>>>>>>>>>>>www.muhammadfathurrahmanmuaz.blogspot.com
Blog keluarga Adam>>>>>>>>>>>>www.inikeluargaadam.blogspot.com

2 comments:

saya_arief said...

bagus la cik nemo..
ade blog tuk family..
;D

chaie safri said...

oohhh.. ketrunan encik adam upenye..

Lazada Philippines