Thursday, August 19

Shaye nak lens tu.

Salam semua. Good morning everybody ! Sehat walafiat ke? Hope semua sehat sejahtera hendakNya. Ok, berbalik kepada tajuk kita pada pagi ini ye tuan puan, shaye nak lens. Huhu. Ok, before ni dalam entry Main-main mata, shaye ada tanya kat korang kan lens mana satu yang cantik ?


Tapi korang tak komen pun. Sentap okeh. Apesal? Tak okeh ke? Yang incik pulak kata shaye ni terlebih membazir. Huhu. Sentap dua kali okeh. Tak besh! Jaat tau. So, disebabkan shaye taknak membazir, secara tiba-tiba shaye telah join contest dari Angelic Shoppe. Saja suke-suke.


Hadiah yang ditawarkan ialah :

Dress ini. Tapi shaye takmo.


Handbag ini. yang ini pon shaye takmo.


Lens. Yang ini shaye maaaaauuuuuu! Haha.


So, di sini i need your vote. Vote lah shaye *Ececeh. Buat muke tebal kejap. Caranya? Mudah saja. Korang ada Facebook? Add Anglic Shoppe as your friend dulu. Tunggu dia approve, then klik link INI, pastu cepat-cepat klik butang Like okeh? Dats all. Itu saja. Tq muaaah2!

5 comments:

Mr feckry said...

kalu blue turqoise lawa

redfingger said...

nape gambar my gf banyak kat ur n3 nie cik nemo??:-)

ain si pinkiah said...

aku da v0te okeh ! sile jgn sentap wat kali ke 3 .. hahahahaha ! :)

cherry_ijau said...

lau saya nak dress tu boleh ?

Dia.Honey said...

ai laikeee

Lazada Philippines