Tuesday, August 10

Sila support, maceh!



Salam. Selamat malam semua. Esok dah nak start puasa. Jangan lupa sahur ye malam ni. Dapat pahala ape kalau sahur. Fuh! Penat ni dari siang tadi duk updated lagu-lagu baru. Korang suke dengar lagu? Shaye sukeeeee dengar lagu. Hehe. Kat sini shaye nak promote kat korang blog shaye yang lagi satu untuk download lagu-lagu.




Ok, silalah rajin-rajin terjah. Itu blog shaye lagi satu. Kalau nak download lagu pegi kat situ je, tak payah pergi blog lain. *gila niat jaat. Ok, lagu-lagu yang ada tu lagu-lagu terkini ye tuan-puan. Tengoklah sekarang ni shaye dah agak rajin updated blog Sedutmp3ku tu. InsyaAllah. Gila gigih ok cari satu-persatu lagu.


Ada masa shaye akan updated macam-macam jenis lagu. Senang sket korang nak download kan? Ha, apa-apa request lagu shaye terima. Tinggalkan jejak atau komen saje. Nanti shaye tolong carikan lagu itu untuk senang korang download okeh?

4 comments:

♥ suterakasih ♥ said...

cik nemo, kamek nak lagu tema epilog syurga cinta..bulihh?

saya_arief said...

fewiit..
da tambah blog..
goood luck ea..
:D

Mr feckry said...

banyak lagu best tak..?gua support

Nazatul shima said...

support!! suh die masukkan link lagi yg bez2 yep!hehe..

Lazada Philippines