Sunday, August 1

Syukran ! Alhamdulilah !



Salam semua. Ok ok ok. Firstly sorry tak nyempat nak bagitahu yang hari ni shaye sebenarnya ada test berkomputer untuk mendapatkan lesen memandu. Hehe. Maklumlah, nak berjimat punya pasal hari-hari mengadap buku je. Tapi semuanya berbaloi-baloi sebab kami semuanya telah.........


LULUS dengan jayanya ! Yeay ! (Lumpat-lumpat)


Ni pon baru balik rumah ni, pergi celebrate la kunun katanya. Haha. Takdelah, pergi celebrate birthday budak rumah. Birthday dia 31hb Julai hari tu. So, kitorang pegi makan pizza saja. Salah sorang dari kami belanja. Pergh! Makan free siapa taknak? Kan? Kan?


Hari ni memang hari berfoya-foya okeh. Lepas test siap pergi tengok wayang. Tengok cerita The Sorcerer's Apprentice. Not bad. Seronok jugak cerita tu. Tak rugi korang tengok. Hehehe. Ok lah, esok pulah sambung okeh, nak restlah. Esok ada kelas jam 12pm. Kejut shaye bangun okeh !

3 comments:

kukuchimachikumi said...

congrate!!

amek lesen kete ek??

cik helena said...

eraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!cikhel come back nih!hahaah!

♥ suterakasih ♥ said...

congratz cik nemo!!
cik nemo bljar keta fokus2 ekk
jgn jadik mcm sy asyik2 gagal bukit haha..tp now dh leh racing hihi

Lazada Philippines