Monday, August 9

Tenkiu Nuffnang Sayang !

Salam semua. Wazzup guys! Lama tak updated. Ada la dalam 2, 3 hari kan? Kan? Rindu keh? Kalau rindu cakaplah ye. Hehe. Ok, hari ni shaye nak kecoh-kecoh kat korang yang hari tu shaye dah klik untuk cash out kan duit Nuffnang shaye. So, balik rumah kelmarin surat cinta dari Nuffnang dah pun sampai. Yeay ! Cek dari Nuffnang sudah sampai. Walaupun takdelah banyak mana tapi still melumpat kegembiraan la shaye. Tapi shaye terlupa la nak amek gamba untuk tayang kat korang. Takpelah, even shaye tak tayang, korang wajib jeles jugak okeh.


Say what? Belanje? No no no. Shaye memang kedekut. Haha. Wang itu bakal dimasukkan dalam akaun bank shaye untuk simpan. So, takmo berangan-berangan nak suruh shaye belanje. Maceh! Ok, dalam bulan ni shaye jarang sket updated, agak bizi lorh. Sorry okeh. Tapi syukran kerana masih ade lagi buffered earning. Tenkiu Nuffnang, tenkiu penaja. Ewaaaaahhh! *Macam artis la pulak.




Ok, ini senarai penaja shaye. Oh, tenkiu very much ! Tak sure la kena cover yang mana. Adoi. Dan shaye juga bersyukur sebab iklan-iklan masih kekal tertampal kat blog shaye. See? See? Kat header, side, dengan bottom lagi. Auuuuuw. Suke suke suke !



Bottom


Side


Header


So, kepada you all. Rajin-rajinlah klik iklan-iklan shaye. Tak rugi ape punye. Ada banyak contest atau iklan yang menarik disajikan untuk korang. Join je la kalau rajin. Mana tahu dapat hadiah harijadi ke. Oppss. *Harijadi cik Nemo makin dekat.


Ok, di sini shaye nak ucapkan tenkiu very much kepada korang yang sudi bertandang ke blog cap ikan ni. Sorry if ada terkasar bahasa or apa-apa yang menyinggung hati korang. Kepada yang suke suke suke dengan blog cik Nemo, tenkiu ya! Kepada yang tak suke, mengeji blog cik Nemo, takpelah. Tenkiu jugak sebab sudi bertandang. Shaye hargainya. Even orang kata blog ni, blog mengarut, blog bodo-bodo, blog show off boyfren ke, gedik ke, ape ke tenkiu very much. I know i'm not perfect. Hanya perempuan biasa yang menjalani kehidupan sehariannya. If korang rasa apa yang shaye share kan dengan korang tu tak normal, tak payah baca la blog ni kan. Lagi senang. Hoho.


Ok lah, takmo emo-emo. Relax saje. Babai. I will update soon !

5 comments:

sop said...

tahniah..masyuk tuh..ni yg buat Sop jeles.. hehehe

nuffnang bg BE pd yg cun2 jer ke? sop dah lama x dapat nih :)

diriku said...

tahniah2..

Natasha said...

jelessssssssssssss ni....x penah dapat cek nuff :(..................

cik Nemo said...

ni semua ni tipulah tak pnh dapat..:)

akuxdeblog said...

aku p0n xpenah dpt ... adekah aku juge menipu ? hoh0hooohhhlicks ! :)

Lazada Philippines