Sunday, August 29

Tenkiu Para Followers !

Salam semua. Selamat tengah malam. Shaye baru bangun tidur ni. Haissyyyooh! Tidur shaye dah tak betul Mane penah tidur malam dah sekarang ni? Huhu. Habislah cik Nemo korang ni dah jadi kelawo malam. Hehe. Harap-harap takde eyebags! Tak suke okeh.


Ok berbalik kepada tajuk, just wanna say Thank You so much too all my followers. Hari ni dah naik 200 orang tapi ape lah sangat kan. Yelah, belog cap ikan shaye ni siapalah yang sudi nak baca kan. Hehe. But its okeh, i don't mind.


Psssst, korang jadi followers shaye kenape eh? Cap ikan pon korang folo kan? Hehe. Takpelah, ape niat korang folo pon, shaye tak penah pakse okeh. Asal jangan gune konsep i folo you, you folo me back. Haissyyyooh! Itu paksaan namenye. Hehe. Ha, tahniah buat Yan Saflina sebab jadi follower yang ke 200. Ala dik, takde hadiah la. Bukan contest pon. Hehe.



Shaye teringin nak buat contest untuk korang, tapi shaye belum punya idea lah! Tengok lah nanti, kalau ada wang lebih shaye buat contest untuk korang okeh? Yang pasti korang yang baca blog ni wajib join and support contest shaye. Haaa, buat yang tak tahu...Sape yang join contest ni ada banyak benefit die jugak. Takdelah korang join contest semata-mata. Hehe.


Ok lah, badan sengal-sengal la. Biaselah mood baru bangun tido, kena perah otak ni mengupdate. Haha. Ok, wish me luck untuk masa depan cik Nemo dan blognya. Eceh! Babai!


*Jap2! Terlupa pulak.. Tenkiu juge kepada silent readers shaye, stalker-stalker sebab selalu singgah blog shaye. Maceh! Even korang tak jadi followers tapi selalu singgah blog shaye, maceh shaye ucapkan.

4 comments:

cik helena said...

cikhel boleh di kire silent reader tak?ngeh ngeh :P

~ ReD ~ said...

sokong cikhel.haha


Rindu Nak Tengok Cerita Macam-Macam Aznil

Redbloodsnow said...

WAHHH...TAHNIAH². KEEP ON BLOGING EA ADIK COMEL!

nurain said...

terasa mak tang tang *stalker* tu .. hahahahah !

Lazada Philippines