Saturday, September 4

Buat Header

Salam semua. Good morning! Ok semua, sorrylah lately i'm bizi gila. Hoho. Duduk rumah ni dah macam nursery okeh. Pening kepala. Terus batal niat nak buat anak sedozen.. Haha. Okeh, ni pon sambil menaip, sambil jenguk-jenguk budak ni. Haissysoooh! Semalam sampai mengamuk-ngamuk shaye dibuatnye. Huhu. Batal puasa


Ok, pagi tadi lepas sahur ada mood pulak nak tukar-tukar header. Hehe. But not for this blog okeh. Masih terlalu awal lagi.Sambil jeling-jeling budak ni sebab tumpahkan air Setakat ni shaye tolong design kan header untuk blog incik Mu'az dan blog sedutmp3 shaye. Kalau nak baca blog-blog lain, klik aje kat nama blog okeh. Hehe. Incik ko dah updated tu pasal Berbuka Puasa bersama Abah cik Bulat, pergi baca cepat.

Header blog incik

Header blog sedutmp3

Amacam ok tak? Kalau okeh, angkat tangan. Tak okeh diam-diam ye. Hehe. Shaye memang sukeeee bab design-design ni. Sebab dulu pernah ada pengalaman praktikal dekat company pengiklanan. So, kita belajar semua pasal design logo company, product dan macam-macam lagi. Ok, cerita pasal header, kalau nak tengok header-header shaye yang lama, boleh klik SINI.


Okeh shaye ingat nak berbisnes sket, kalau ada sesiapa yang berminat nakkan khidmat shaye buat header cap 50 sen ni, boleh email shaye di errapazira_86@yahoo.com okeh? Harga boleh runding. Ececeh. Serius nih. Bukan main-main. Okeh, maceh!

8 comments:

saya_arief said...

cantik terbaik..
;p

mu'az said...

Ooo...pg td sahur xkejut kite ye?

farysa said...

edit gne photoshop ke?

cik Nemo said...

arief: tenkiu!

cik Nemo said...

muaz: eleh! macam la tak bangun...:)

cik Nemo said...

farysa: yep! potoshop!

mu'az said...

Mmg xbgn!

puteraseni said...

bleh tlg editkan header tok aku la cmni kn :P

Lazada Philippines