Tuesday, September 28

Hey you! I'm back!


Salam semua. Selamat kembali to myself. Hehe. Sooooooooo sorry okeh sebab tak dapat updated blog untuk beberapa hari. Adush. Jatuh merundum okeh sebab tak updated. Habis lari semua readers shaye! Dush! *Lepuk-lepuk dahi sendiri. Bukan ape ye kawan-kawan. Internet kat rumah sewa shaye tak okeh. Serius! *Cakap gebang. Padahal Internet kena potong.


Rasa macam lama beno tak menulis, kekok jugak le. Sejak raya hari tu kan tak published ape-ape story panas kat korang kan? Ciow! *Panas bontot ade lah! Okeh, banyak story sebenarnye. Tapi bagi shaye story satu persatu okeh. Kang bagi semua habis pulak modal nak menulis. Lepas ni shaye akan updated secara pukal, supaya cerita yang korang baca tu takde la rasa macam basi sangat. *Demm!


Lebih-lebih lagi, shaye agak bizi sekarang. Dah nak final kan, so banyak benda nak buat. Dengan majlis Dinner untuk fakulti shaye lagi, memang bizi oh. Even memang tak sempat nak join contest by Nuffnang pasal Digi Iphone4 tu, shaye memang buat-buat terpaksa tak kecik hati okeh. *Nanges. Incik korang tu? Sampai merajuk-merajuk okeh dibuatnye sebab shaye jarang mesej dia. Huhu. Kesian dia. Demam tu. Doa-doa dia cepat sembuh okeh?


Ok, for the last. Layan lagu ni dulu. Rasa macam sweet gile dengar lagu ni. Simple but penuh alunan. I likeeeee!


3 comments:

saya_arief said...

cepat..
kasik update manyak3...
;p

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

ada tengok konsert siti ni kat tv ms raya hr tu. layan gak lagu ni. :)

p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


http://hanalovenest.blogspot.com/2010/10/rahsia-kekal-langsing-u-must-read-this.html

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

ada tengok konsert siti ni kat tv ms raya hr tu. layan gak lagu ni. :)

p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


http://hanalovenest.blogspot.com/2010/10/rahsia-kekal-langsing-u-must-read-this.html

Lazada Philippines