Tuesday, September 7

Lagu Baru Yok!


Terpaksa guna gambar lama. Gambar dah pupus kat PC rumah ni.

Salam semua. Selamat petang! Sorry lah, lambat sket updated blog hari ni. Kepala pening-pening sket. Haisyyooh! Takde ape kot nak story hari ni. Actually shaye dah updated lagu-lagu baru kat sedutmp3ku. So, tak payah kerut-kerut, jom pegi http://sedutmp3ku.blogspot.com/ untuk mendownload lagu-lagu yang korang suke.



Apa kelebihan sedutmp3 nih? Okeh, dalam blog sedutmp3 ni shaye tak letak widget pelik-pelik dan shaye dah susun semuanya supaya kemaaaaass dan teratur. Takdelah serabut korang nak menyedut kan? Lagi satu, if korang download kat sedutmp3 ni, dia punya loading cepat wa cakap lu. Tak rugi punye. Hehe. So, cepat-cepatlah download okeh!


Okeh, hari tu ade yang request lagu OST Epilog Syurga Cinta nyanyian Fida kan? kan? Ha, dah boleh download dah. Ada request lain tak? Mane tahu shaye boleh carikan source untuk korang. Ngee.. Okeh la, kepada yang mendownload maceh banyak-banyak okeh ! Selamat menyedut!

3 comments:

hamzah ian said...

apesal la ko cun eyh.. hahaha

btw.. akaun sedut mp3 ko tu daang dari mane?? ahhaa

cik Nemo said...

ewahhh! puji kunon!


pegi je kat http://sedutmp3ku.blogspot.com

Rina (◕‿◕)✿ said...

hamzah ni, di mne ad pmpuan cun, disitu die ade hahahah

best2, thanks for sharing :D

Lazada Philippines