Sunday, October 24

Bila Anonymous bertanya.

Salam semua. Tengah-tengah malam macam ni baru nak updated kan? Haha. Sori banyak-banyak sebab shaye tak sempat nak jenguk belog. Kesian gila. Hehe. Tapi takpe, asal shaye updated kan? Huhu. Okeh, back to the point. Bukak-bukak belog ada comment from Anonymous. Siapakah?


Letaklah nama adik ye next time, boleh kakak recognize you. Eceh! Tak kesah la. Okeh, adik ni tanya shaye nyanyi lagu ape masa karok untuk entri Berfoyes hari tu? Actually entri tu ada kesinambungan daripada entri Ekslusif dari anak-beranak angkat. Tak senonoh kan melalak. Haha. Okeh, lupa pulak nak jawab soalan adik tadi. Okeh, untuk entri Berfoyes tu, kakak nyanyi lagu "Andainya Aku Bersuara by Liza Hanim". Untuk entri Ekslusif dari anak-beranak angkat pulak, tajuk lagu ialah "Mencintaimu by Kris Dayanti"


Nyanyi suka-suka boleh la. Nyanyi atas pentas, goyang beb. Confirm kena baling kasot sebab tak sedap. Haha. Okeh, baru-baru ni shaye ada cakap ada majlis dinner kan? Congrats to cikLawa sebab berani buat persembahan dengan jayanya. It's a good beginning, Lily! Kitorang ni suke pegi karok sama-sama. Haha. Dia punya voice memang seswai untuk pitching yang tinggi-tinggi sebab voice dia agak kuat dan jelas. But dun wury Lily, with a lot practice kamu buley buat punya suara dalam yang kamu maksudkan tu.


Ok lah, tiba-tiba cerita pasal nyanyi pulak, shaye nak updated pasal Dinner baru-baru ni pulak. We have fun together and this is the best moment to remember. Yelah, dah final year kan. Okeh, tunguuuuuu stori seterusnya!



Tunguuuuuuuuuuu!

6 comments:

white eve said...

huhu...hanya kak nemo yang memahami saye...memang rase pelik je bawak lagu sheila malam tu..tapi lau akak ckp ok..then saye xrisau la =D

white eve said...

uwuwuuw..kak nemo jer yang memahami kiter...cam pelik je nyanyi lagu sheila majid tu...tapi xpela...lau kak nemo kte ok... saye pon dah xrisau =D

Anna Boleyn said...

hye cik nemo, ada buat 1 entry khas untuk kamu dan lain lain. jom tengok kat sini :

Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

liyana aziz said...

jom berkarok nak?? =)

cik Nemo said...

liyana: jum!

Anonymous said...

tengs kak nemo , da lyn cgt ny , haha , ad mce kte karok ea xD

Lazada Philippines