Tuesday, October 26

Dinner Part 1

Salam semua. Okeh-okeh shaye tak lupa janji shaye okeh. Kali ni shaye nak updated pasal Dinner tempoh hari. Dinner tersebut berlangsung pada 22 hb October 2010. Sorry la kalau cerita dah basi tapi shaye tetap nak cerita jugak. Hehe. Disebabkan shaye salah sorang AJK malam tu, memang bizi gila tau. Shaye bahagian multimedia dan publisiti. This is my first time buat-buat kerja macam ni. Pergh, berserabot jugak kepala bila fikir-fikir balik di mana kita akan mengadap komputer je sambil design.design dan design.


Yelah, actually shaye tak amek AJK di bawah shaye, so semua kerja shaye kena buat secara perseorangan. Alhamdulilah semuanya sempat siap pada masa yang ditetapkan. Syukur. Segala montaj, poster, design untuk door gift, untuk cabotan bertuah semuanya siap. Syukur. Hehe. Okeh berbalik kepada tajuk, pada hari tersebut shaye kena gerak pegi hotel awal gila sebab banyak kerja nak dibuat. banyak persediaannya. Tapi syukur dengan semua halangan, tetap kami tempoh dengan kesabaran. Huhu.





Pihak hotel dah siap hiaskan tempat untuk kitorang. Ringan sket beban. Berpatotan dengan harga yang kami bayar la kan. Hehe. Okeh sepatotnya, shaye terpaksa tolong membe jaat untuk pendaftaran. *gile jaat buat ayat terpakse. Tapi disebabkan kami tak sempat siap awal gile, orang lain amek alih jaga kaunter. Yes! Yes!




Tengok ni, muka seronok tak payah jaga kaunter. Tup tup.

"Eh, Era! Kita punye pengiring tak sampai lagi. VIP nak sampai dah. Jom kita jadi pengiring!"

See??? Tak pasal-pasal kan? Hahaha.




Sempat snap gambar lagi. VIP nye lambat sangat naik. Lagipon kena paksa mengiring. Hahahaha. Adush.




Sweet tak kami? Sweeeeeet kan? *Pasan!




Ini la keje-keje kitorang. Yelah, dah pakai lawa-lawa haruslah tangkap gamba.


Tiba-tiba mengantuk. Siyesly! Esok je la sambung. Gud nite uols!!!

2 comments:

cik EPAL said...

ehehe memang sweet :)

Anna Boleyn said...

comel nya cik nemo!!! mesti best kan dinner. :)

Lazada Philippines