Saturday, October 30

Dinner Part 2

Salam semua. Tanpa melengahkan cerita-cerita basi shaye meh shaye sambung cerita daripada Dinner Part 1. Hehe. Semua tahu shaye jadi bidan terjun dalam banyak kerja. Apa nak buat kan dah Pengarah Program tu membe shaye sendiri. Takkan la kita taknak tolong membe. Jaat kalau macam tu. So, lepas jadi pengiring VIP shaye dan kawan-kawan duduk kat meja kitorang. Tengok budak-budak lain meja semua dah full. Yang kitorang ni bertiga je. Perghhh! Mana yang lain?

Diorang tak sampai-sampai lagi !





Memang risau gila, sampaikan si Nurul iaitu Pengarah Program dah bagi ucapan, diorang tak sampai lagi. Memang nampak la ramai lagi yang tak datang tapi tak boleh buat apa la kan sebab kitorang kena jugak ikot masa yang ditetapkan takot tak cukup masa pulak nanti.


Montaj 1 ditayangkan. Time ni dengan tak ramai orang pastu semua nampak kelam kabut dengan orang-orang yang baru nak sampai. Tak syiok oh sebab ramai yang tak ambil perhatian, lagi-lagi abang yang jaga bahagian teknikal tu tak kuatkan volume. So, memang tak dengar + gambar memang tak berapa nak clear. Frust jugak la kan.




Frust-frust pon muka masih ada senyuuuuuuum!


Dah habis montaj, barulah budak-budak satu meja shaye datang. Isyh3. Ada patot diorang ingat majlis start jam 9am. Padahal sebenarnya jam 8am. Haissyoooh! Jeles oh tengok orang lain dah tangkap gamba dengan kawan-kawan. Hehe.




Souveniour.



Sedap !



Punah diet!


Hehe, ok lah. Sambung later. Even cerita dah basi. Shaye still nak cerita jugak.

1 comment:

♡ Sutera Kasih ♡ said...

rindunya malam dinner kolej dulu2..huhu..rindu nak study lg

Lazada Philippines