Tuesday, October 19

Majlis itu Hampir Tiba

Salam guys! Sehat? Saat korang baca entri ni confirm shaye sedang nyenyak tidur sebab ini adalah entri yang telah di auto-published. Maklumlah orang sibuk macam shaye ni memang tak sempat nak mengarang on time. Kena ada masa terluang baru boleh updated. Saat shaye mengarang ni, jam menunjukkan pukul 4 pagi. Dush!


Gambar hiasan

Apehal minah ni tdo lambat, jangan tanya kenapa sebab korang bakal muntah sebab jawapannya tetap sama. Sibuk sibuk dan SIBUK. Kalau nak jawapan lain sket, Shaye Bizi. Actually ada terlampau banyak cerita-cerita basi yang nak shaye kongsikan kat sini, tapi nanti-nantilah ye. Kalau ye pun, biarlah majlis teeeeeet selesai. *Ayat nak suspen.


Yelah, tak payah nak buat muka suspen sangat. Baca poster di bawah. Ok, poster ni shaye yang buat (nak jugak promote) :



Faham tak poster ni cakap ape? Haha. Fakulti shaye akan buat dinner untuk student-student IT kat sini. So, shaye terlibat la pulak dalam program ni. Dengan assignment lagi. Dah final year kan. Dats why la shaye bizi dan bizi. Bukan saja-saja takmo updated blog okeh. Siyes rinduuuuuuuuu nak updated. Tapi bila nak updated, cerita tu dah basi, jadi takde mood nak tulis.


Kejap lagi ada kelas jam 12. Babai !

1 comment:

nur said...

ingatkan majlis apa tadi.. tunang ke kawen ke
ALL IN ONE

Lazada Philippines