Thursday, October 14

Rendah diri

Salam semua. Selamat malam. Sehat? Shaye selesema sket. Opppps ! Dun wury tak berjangkit punye okeh. Actually shaye baru je lepas buat blogwalking sket-sket. Al-maklumlah dah lama tinggalkan keje-keje berbelog dengan berbelogwalking ni. So, baru la rajin-rajin pegi singgah belog-belog korang.


Sedar tak sedar, makin hari makin ramai yang dah ada belog sendiri kan ? Tak kiralah belog tu korang buat tempat untuk berkongsi ilmu ke, pendapat ke, kritik ke, luah perasaan ke, semua ada. Terlalu banyak kategori dalam belog-belog korang kan. Hehe.


Sedar tak sedar jugak, banyaknye belog yang besh-besh. Belog korang memang makin besh-besh. Yang ramai sampai cecah lantai dia punya follower. Hebatlah korang ! Tabik spring untuk korang ! Dan tiba-tiba rasa macam belog sendiri entah apa-apa. Segan pon ade. Entah apa la specialnye dengan belog cik Nemo ni kan?? *Menchi! Adush. Takpe-takpe. Kena kuat semangat. Even sibuk tapi kena ada masa untuk belog. Nanti pembaca no 1 shaye kutuk-kutuk shaye sebab tak updated. Panas telinga okeh. Tapi yang penting shaye punye pembaca no 1 shaye, korang adee?? *belagak kunon !


Malu sebab pemalas nak updated!


Pesanan kepada diri sendiri : Bawak-bawaklah updated belog !

1 comment:

@ku d! sin!e said...

semoge cepat sembuh..
i dh sembuh..haha

Lazada Philippines