Thursday, November 18

Beloglist Terhebat!

Salam semua. Selamat tengah malam dan Selamat Hari Raya EidulAdha. Banyak dapat daging korban ? Hehe. Okeh, malam-malam macam ni takde ape nak updated. Nak story pasal raya siang tadi pon takde apa kot yang besh. Biasa-biasa je. Takde sedara-mara yang datang pon. Buring gila.

Okeh, sekarang ni shaye tengah rajin. Shaye nak updated bloglist shaye yang kat tepi tu. Bukan apa, bila shaye buat blogwalking, blog-blog yang wajib disinggah memang shaye terus klik kat bloglist je. Senang. Lagipon pada shaye shaye belog-belog yang shaye dah list kan kat tepi tu memang belog yang hebat bombastik punyeeee... !

Siapa yang nak masuk dalam beloglist?!!!

So, di sini siapa-siapa yang rasa belog dia takde dalam senarai boleh comment kat bawah ni okeh? I will put your belog in my bloglist. Cepat sebelum mood malas shaye menjelma !

6 comments:

Syaxa said...

makaceh..fuhh ada dlm list hihi :P

HafizRahman.com said...

cam tak de je =))suka plak nama nemonemo nie...sweet..=)

saya_arief said...

mahu tapi malu..
haha..
boleh ka..?
;p

iBu aDaM aLiShA said...

nemo....
aku????
xde kah?? sedeyh..:(

aYu said...

erk.
nak.
tapi..
mcm malu..
hehehe...

salam kenal..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Ketupat segera VS ketupat sebenar

nurra said...

saya mahu

Lazada Philippines