Friday, November 19

Celebrated !

Salam semua. Selamat malam. Penat sebenarnye ni. Actually kat rumah shaye tadi buat birthday party untuk Mimi. Apesal tak jemput? Aloohh! Buat kecik-kecik je pun. Lagipun saja je nak bagi Mimi tu rasa macam mana celebrated birthday dia. Hehe. Maklumlah, anak kesayangan kat rumah ni kan.

Mimi sangat lawa tadi. Comel. Dah dua tahun ni, dia dah pandai melawa. Dah pandai pilih-pilih baju. Dah boleh nak ikat-ikat rambut dengan pakai scarf. Tapi perangai yang dia tak boleh ubah lagi ialah, bergadoh dengan budak kecik yang lain. Haisyyoooh !


Tadi semuanya berjalan lancar even shaye kelam kabot nak masak semua sebab Mama dengan Abah pegi klinik. Haisyyooh ! Dengan nak masaknye, dengan Mimi banyak halnye, faham-faham je lah. Incik beli belon banyak gila. Apa dia nak terbangkan rumah ni ape? hihi.


Penat dan ngantok oh. Layan gambar je lah ye. Pastu boleh layan video.




video

Acara potong kek. Mimi blur sebab semua orang suruh dia tiop lilin. Haha. Chumel kan ?

*Pstttttt, video ni memang kecoh sket. Layan je lah. Haha.Nak tengok gambar birthday banyak lagi boleh tengok kat Facebook ye.

2 comments:

saya_arief said...

chumill..
nak kekk..
;p

iBu aDaM aLiShA said...

hapy bufday mimie...:)

Lazada Philippines