Friday, November 26

Cerita dalam toto.

Salam semua. Sehat? Selamat malam. Dah nak tidur ke? Kondisi shaye sekarang agak stabil. Cuma penat sangat-sangat sebab hari ni baru lepas dua paper yang susah! Tapi syukr, even shaye tak tahu pon apa jawapan yang betul untuk soalan tu, shaye berjaya menjawabnya dengan tenang, hati yang lapang, dan segalanya berjalan lancar. Kalau boleh tak cukup kertas. Nak tahu shaye jawab exam tadi macam mana?


Macam tulis belog. Cuma bezanya tadi jawab dalam English. Gilak!


Memang seronok habis kau mengarang. Dah macam tulis buku cerita pulak. Tapi seriously paper-paper tadi susah. Tapi shaye tak kisah pun sebab shaye berjaya melawan emosi yang kacau-bilau ni. Hoho. Serabut kepala otak bila fikir macam-macam. Fikir yang kenapa bila somenone tu dah buat salah dia tak mintak maaf betol-betol kat kita? Kenapa dia tak yakinkan kita yang dia takkan ulang kesalahan tu lagi? Dan kenapa dia perlu bagi alasan macam-macam? Apa dia tak ikhlas ke mintak ampun ngan kita? Haisyyooh! Malas nak fikir. Penat. Sekarang tengah berselubung dalam toto. Syiook gila.




Mari kawan-kawan, kita selubung sama-sama. Ayuh!

1 comment:

iBu aDaM aLiShA said...

santik baju..heheheh~~

Lazada Philippines