Thursday, November 25

Come On, Kassim !

Salam semua. Good morning. Actually shaye malas nak updated panjang-panjang. Takde benda kott nak updated. Bangun pagi dapat mimpi yang tak besh. I dont know itu petunjuk untuk tindakan seterunya ke apa. Dan shaye taknak fikir apa-apa just study je hari ni.


Syukur. Dengan setiap dugaan yang menimpa, ia telah pun buat diri shaye menjadi semakin matang. Dan shaye tidak mahu menjadi seperti Kassim Selamat. Kassim Selamat yang hanya menangis mengenangkan kesedihan yang dialaminya. Menangis sampai mendapat buta. Dan bila dia dah dapat peluang untuk sembuh, dia menyerah kalah dengan mencucuk matanya sendiri untuk memuaskan hati pihak lain. Looser kan?



So, i don't want to be like Kassim. Esok shaye ada 2 paper. Wish me luck okeh! Bye Bye. nak study ! Hari ni shaye maybe shaye bizi dan nak betul-betul tumpu kat exam, InsyaAllah.

2 comments:

iBu aDaM aLiShA said...

betil3....
cyaoik2 kassim...:)
Gud luck tuk exam besok...

Cik Gallus Gallus said...

gud luck untuk exem ;D

Lazada Philippines