Wednesday, November 24

Day 10 – A photo of your favourite place to eat

Salam semua. Sehat? Dah makan dah? Hope korang semua dah makan. Actually shaye nak promote makan kat korang ni. Hehe. Okeh, shaye nak promote dua tempat makan yang shaye suka kat Batu Pahat yang indah ni. Actually takdelah special sangat tapi for me itu je lah tempat yang besh kot nak pegi makan. Yang lain besh jugak tapi biasa-biasa je.

Tempat yang pertama.


Senggarang, Batu Pahat

Haaaaaaa! Buat yang suka makan kerang tu bolehlah datang Batu Pahat, Johor singgah ke Senggarang. Korang boleh makan kerang goreng dengan sepuasnya. Tempatnya terletak kat tepi pantai. Syiokkk gile kalau pegi sana makan Kerang. Sebab kerang dia terbaik oh!

Tempat yang kedua.



Restoran MK

Aloohhhh! Sorry lah uols shaye takde gambar kedai penuh la. Gambar shaye kat kedai tu aje yang ada untuk tatapan korang. Restoran MK ni shaye tak pasti sebenarnya ada kat Batu Pahat je kea tau kat tempat lain pon ade. Alooohhh! Kalau korang datang sini, singgah je la. Tempat macam makan mahal tapi harga dia standard je. Masakan dia not bad, okeh la kan. Yang besh nye ada orang nyanyi-nyanyi kot. Bujang lagi you. Hahahahahaha! Cukop-cukop. Kang ada orang yang marah. Pedulik?


Okeh, itu saja yop!

3 comments:

SHeLYN said...

saia pown suke MK...
p satu lagy tue ta prnh p...
(:
ader satu tmpt makan tomyam terbaek kt jln g muar...

cik Im said...

wah~ br tau kt senggarang ad kdai kerang best. kureng btl kzen2 senggarang xpnh bwk g sne. hehe~ t blk kg nk singgah laa.

chairooL ruLez said...

pkai tudung nmpk comey kot...huhuuu...

Lazada Philippines