Wednesday, November 24

Day 11 – What’s in your makeup bag?

Salam semua. Jumpa lagi kita. So, shaye akan sambung topik seterusnya. Topik hari ni ialah my make up bag. Hehe. Suke suke suke. Shaye suka makeup. Tapi depends tempat jenis ape nak pegi kan. Kalau pegi pasar malam tu takde makna la nak mekap-mekap sume kan.


Actually dulu tak pandai pun nak main dengan alat-alat mekap ni. Tapi cik puan Nasuha selalu bawak shaye pergi beli alat mekap sama-sama. So, shaye pun jadi terikut. Terpengaruh di situ. Haha. Seperti yang uols tahu, shaye seorang student jadi tak mampu kalau nak beli mekap selalu. So, shaye akan beli sket-sket. Contoh bulan ni beli satu, bulan depan satu. Dan akhirnya, terkumpullah semuanya.


Malas nak taip panjang-panjang. Just layan video. Shaye nak tayang barang mekap kejap.


Have fun!




*Sila abaikan mata Panda shaye. Maybe shaye akan berubah menjadi Kassim Selamat selepas ni.

9 comments:

nina syakina said...

wahhh..... bestnya.... boleh maen make up2 nihh... huhu

kinN~ said...

byk nye brg make up cik nemo.he3~

cik Nemo said...

bile tgk video balik rasa macam tgk magic pon ade. haha~

madi said...

hye~
sgt bes watch ur movie..
sgt membina bg sye
owg pompuan mmg ptt byk make up
hehehe~

iBu aDaM aLiShA said...

hhehehehe~~~
bln dpn kite g jln2 shoping brg makeup ye..:)

cik Nemo said...

madi: hehe. rajin pulak pegi tgk sampai habes...? :P

nas: alooohh! blanjelah!

madi said...

saje nk tgk smpi bag make up O..
hehe...

zhOprenIa said...

byk jugak mekap eh =)

iBu aDaM aLiShA said...

orait xde hal..:)

Lazada Philippines