Friday, November 12

Day 4 – The best photograph of your best friend.

Salam. Sorry late. Harap diampun. Actually i'm not sure samada entri ni boleh updated tepat jam 12am macam selalu ke tak. Macam biasa, streamyx kena potong lagi. Haisyoooh! Hep hep. Bukan kitorang taknak bayar, cuma lambat sket je. Disebabkan ada tunggakan daripada penyewa yang lepas, kitorang jadi mangsanya. Asal lambat bayar sket je, terus dia kasi potong tau. Takde dah amaran ape semua. Benchi. Tapi for sure shaye taip awal-awal okeh, cepat atau lambat, this entry will be published jugak.


Berbalik kepada tajuk, dia nak the best photograph of my best friend. Okeh, sekarang shaye bagi. Gambar takde la sehebat mana, tapi ianya bermakna buat kitorang.










Nah, amek semua. Gambar wedding Nasuha. Shaye rasa itulah gambar yang paling best sekali yang shaye ada. Nak letak gamba jadi pengapit masa ni, takmo ah. Segannnnnn! Hahah! Yang pakai spek tayang gigi tu pon bestfren jugak. Hehe. Gambar ni diambil dalam 2 tahun yang lepas kot. Tak sure pulak. Muda kan shaye? Eceh! Entah bila nak ikot jejak langkah Nasuha ni. *Sabar nemo, sabar. Haha.


Apa-apapun semoga Nasuha berbahagia hendakNya hingga ke akhir hayat. Bukan sampai ke anak cucu je. Okeh, itu saja. Bye!

4 comments:

iBu aDaM aLiShA said...

oooo terharunye gmbr sy distu...
hehehehhe~~~
sgt santik time tue...:)
anyway tQ so much cik nemo..:P

cik ain said...

wakakakakkakakkk ! lawak muke i uols .. menchi ahhh ! :p

iBu aDaM aLiShA said...

muke zaman mude2 ye cik ain...
hehehehhe...

Syafrina Utopia said...

waa kak siti chanteknyeeee..saya pi gak kenduri ni

Lazada Philippines