Sunday, November 14

Day 7 – Your dream wedding

Salam semua. Okeh hari ni ialah hari ke tujuh. Kunon la kan * Anggap je hari ke tujuh. Topik hari ni macam besh je kan? My dream wedding. Opppss! Seronok berangan ni. Eceh! Tak dinafikan setiap orang pasti ada dream wedding masing-masing kan? Ada yang angan-angan nak buat secara sederhana, ada yang nak buat simple gile, ada jugak nak yang besar-besaran. Pergh!


Shaye bila nak kawen? Relax la uols. Banyak lagi yang shaye nak capai. *Kesian incik ko tu menunggu Nemo oi. Takpe-takpe, sabar ye. Berbalik kepada tajuk kita, korang rasa-rasa shaye nak buat wedding yang macam mana?


Okeh, let’s berangan!
Pejam mata rapat-rapat..........dan..

Tak guna. Tido ko ye.

1 comment:

iBu aDaM aLiShA said...

rasa nk wedding lg lorh...
(sambil berangan2 jap) hahahahha

Lazada Philippines