Sunday, November 28

Kelakar la Muka Kau.

Salam semua. Selamat tengah hari. Dah mandi? Of coz la shaye belom mandi. Shaye memang seorang yang pemalas mandi ye tuan puan. Tapi bila dapat mandi, hamek kau. Taknak keluar bilik air jawabnye. Sebab shaye suka mandi lama. Haha.


Okeh, ini entry pendek je. Takde apa pon nak tulis. Just nak bagitahu uols yang esok pagi shaye akan berjuang untuk ke paper seterusnya. Paper yang buat shaye pening kepala. Virtual Reality. Omaigod. Huhu. Harap-harap senang je nak jawab kan. Dats why hari ni takde entry sangat untuk korang. Terpaksa korang memendam rinduuuuuuu kejap. Alaaaaa, kejap je kan. Hehe.


Okeh, wish me luck untuk esok. Korang layan je lah entri-entri auto-published shaye. Shaye dah siap taip awal-awal dah. Cukop Nemo, pegi mandi sekarang ! Jap! Jap! Shaye rasa shaye ada masalah sekarang. Kalkulator shaye batery habes. Macam mana nak exam esok??? Omaigod. Pakai kalkulator handphone boleh?????? *kelip-kelip mata buat muka comel.




Boleh Blah!

No comments:

Lazada Philippines