Monday, November 8

Sedih !

Salam semua. Ampun! Ampun! Lama gila kot tak updated. Actually now shaye kat cybercafe. Sanggup ko balik dari belajar kereta terus pegi sini. Benchi tau. Kenapa shaye lama menghilang? Sebab utama yang tak dapat dielakkan ialah Streamyx kat rumah sewa shaye kena potong. Benchi!


Actually, bil kitorang tu ada banyak tunggakan dari penyewa yang lepas, so bila lambat sket bayar cepat je orang TM tu potong. Actually dah bayar dah ni, tapi entah kenapa diorang tak sambung-sambung lagi. Frust gila buntu kat rumah tak tahu nak buat apa. Dan disebabkan takde Internet punah semuanya. Kerja pon tak boleh buat, 30 days challenge of blogging! pon tak boleh nak teruskan. Sedih!


Tapi jangan risau, entri-entri tersebut shaye taip siap-siap hari-hari. Simpan dalam Microsoft Word, dengan harapan tiap pagi bukak laptop, orang TM dah sambong line. Nampak gaya macam lambat lagi je tau. Tengok la esok lusa. Takpekan kalau shaye publish lambat kan? Takpe kan? *Kelip-kelip mata tanda comel. Haha.





Dah bape hari ni tak online, memang rasa sunyi gila. Incik korang tu? Sibuk memanjang. Haisyooh! So, bila duduk kat cybercafe ni kejap baru nampak dunia luar. Hamboi, rasa nak menangis bila membe-membe kamcing shaye dah buat belog. Baru-baru ni cik Ain dah buat belog. Sila sapot beliau taw! Ini link dia :



Macam-macam perkembangan baru uols ye? Rasa macam ketinggalan pulak. Takpe-takpe. Ha lagi satu, Khamis ni shaye test JPJ. Wish me luck okeh! Sekarang shaye tengah gigih belajar memandu hari-hari. Eceh! Apa-apapun doa yang terbaik untuk shaye.


Kepada follower-follower baru, tenkiiiiiiiuuu so much sebab sudi folo molo belog 50 sen shaye ni. Even shaye tak updated, tapi korang sudi jugak jengah-jengah. Dun wury, orang TM sambung line terus shaye jengah korang pulak. Terima kasih banyak taw! Dah la tu, tak besh oh updated belog kat cybercafe ni. *Sebab orang sebelah curi-curi pandang nak baca. Haha. Bajet gila.


Rindukan cik Nemo taw ! *Sila muntah.

6 comments:

iBu aDaM aLiShA said...

hehehe sian cik nemo...
dh agak dh mst xde tenetnye...
kejam tul org TM nie kn...
huhuhuhu~~~~~~
sob2....

iBu aDaM aLiShA said...

hehehe sian cik nemo...
dh agak dh mst xde tenetnye...
kejam tul org TM nie kn...
huhuhuhu~~~~~~
sob2....

cik helena said...

samalah..dah takde punca internet kat umah!huhu sedih!

MiloMasihPanas said...

salam...

nice blog..
smoge streamyx cpt2 la smbg tenet umah ko..
heheh

cik ain said...

thanx yana p0mot belog hakuuu .. belog ko 5posen so belog aku 5sen je la . sbb baru baru lagikkkk .. hehehehe !

♡ Sutera Kasih ♡ said...

laaa..patutlah lama xmuncul di alam maya huhuhu

Lazada Philippines