Sunday, November 21

Serius Untuk Dua Minggu !

Salam semua. Kembali kita lagi dalam belog cik Nemo. Hehe. Kebelakangan ni shaye kerap tulis entri pantas. Maklomlah duduk kat rumah tak berapa selesa nak tulis belog sebab orang lalu-lalang kat belakang. *toleh belakang kejap.


So, esok shaye dah nak balik dah. Bajet nak duduk rumah lama-lama sket sebab final exam start 26hb. Tapi terlupa pulak ada presentation. So kena la balik awal. Haisyoooh ! *Jangan mengeluh Nemo!


So, sepanjang shaye nak exam ni kena serius sket. Tak boleh nak ketawa lebih-lebih sangat, tak boleh nak beremosi sangat, dan yang paling penting, tak boleh bermalas-MALASAN sangat !


Taknak taip panjang-panjang sangat, doakan shaye dapat jawap exam dengan baik okeh? Bye !

Jangan nak senyum sangat la Nemo.

6 comments:

saya_arief said...

xyah serius2..
huhu..all the best ye.

Qaseh dalia adelia said...

gud luck dear....
jgn mam nasi pagi2 tau ..nnt otak xdpt nak berfikir ekeke...bace doa dulu taw...heee

kinn_comey said...

gud luck cik nemo!^__^
sy skarang dah menikmati cuti sem dah..hik3

MiMiEy :) said...

good luck akk :)

deefaLya~ said...

hihihiih. saya follow cik nemo. =P

iBu aDaM aLiShA said...

guk luck nemo...
abos exam nati kite perfoye2 ye...
hahahahahha~~~
lama x berpoye2 cuci mata..:P

Lazada Philippines