Tuesday, November 16

Tutorial: Curly kan Rambut Tanpa Guna Kepanasan (Inspired By Michelle Phan)

Salam semua. Selamat petang. Haha. Takde kerja kan? Actually lama dah nak try benda ni. So, bila dah ada kat rumah bolehlah buat tanpa melihat orang senyum-senyum kat kita sebab dorang ingat kita gila. Hehe.

Saja pun nak try. Orang kata kalau kita selalu buat rambut, rambut kita akan cepat rosak. So, ni ada inisiatif lain kepada penggemar rambut curly atau nama lainnya ialah kerinting. Hehe. Jum tengok tutorial di bawah daripada Michelle Phan. She's beautiful and adorable. I loikeeeeeee. Hampir semua tutorial dia shaye dah tengok. Dah-dah, jum layan.

Takkan tengok je? Jum la try !

Pastikan takde orang kata anda gila. Hehe.

dan hasilnya.

Tadaaaaaaaaaaaa!

Tiba-tiba rasa rambut kerinting tak besh. Boleh?

5 comments:

iBu aDaM aLiShA said...

best2 nk try laa....
hahahahah~~~~~
satik...:)

ttqah said...

saya dah pernah buat and i'm really satisfied !(:

SHeLYN said...

sgt cumeyl...(:
saia minat michelle jugak...hehe...

cik ain said...

x seswai la yana rmbut ko curl .. lurush la kot okey ! :)

Aus MeLankoLik said...

kalau macam aku rambbut pnjg 3 inci je boleh buat x ? hahaha

Lazada Philippines