Sunday, December 5

Day 15 – Something you don’t leave the house without.

Salam semua. Bertemu lagi kita di pagi buta yang sunyi ni. Hehe. Time sunyi memang seronok mengarang. Banyak idea kot. Firstly, sorry okeh sebab lama tak sambung game 30 days challenge of blogging!. Ini pon macam dah terlebih hari je. Dush! Takpelah, shaye janji shaye akan selesaikan jugak game ni tak kira la zaman bile pon akan habis. Cet!


Okeh, topik kita kali ni dia duk tanya la pulak apa benda yang kita takkan tinggalkan rumah tanpanya. Haisyoooh! Busybody betol kan? Kan? Hoho. Kejap eh shaye fikir. Selalunya normal la kan orang takkan tinggalkan rumah tanpa wallet, wang, dengan handphone. Tu je la kot yang shaye takkan tinggalkan. Kalau tak, gilak aku dibuatnya! *Padahal hari ni je dah tertinggal wallet kat dashboard kete incik. Meroyan shaye dibuatnye.

Tapi sebenarnya, benda yang shaye takkan tinggalkan setiap kali keluar rumah ialah.....sekeping hati yang mencintai seorang lelaki dan anak angkatnya.


*Muntoh. Poyo la weh!

No comments:

Lazada Philippines