Sunday, December 5

Jembalang di tengah malam.

Salam semua. Moning! Moning la sebab dah lebih jam 1 am ni. Actually shaye dah sampai rumahku syurgaku dah malam tadi. Sayu jugak bila nak tinggalkan rumah sewa tu semalam. Saja je gerak lambat-lambat dari rumah. Maklumlah lepas ni entah bila lagi nak duduk Johor tu. Huhu. Kawan-kawan pun entah bila dapat jumpa lagi kan. Huhu. Semua tu akan jadi kenangan buat shaye dan kawan-kawan. I will miss you all, guys!


Start from today, bermulalah kehidupan baru shaye. Eceh! Bajet dah terlepas dari UTHM ke cik Nemo oi? Haha. Belom lagi ye kawan-kawan. Shaye perlu menjalani praktikal dulu. InsyaAllah shaye akan belajar bersungguh-sungguh. Hehe. Lusa dah nak pergi Johor balik dan amik barang kat rumah sewa. Huhu. Haisyooh!


Start praktikal patotnya 20hb ni tapi company tu nak start lambat sket. Start 3hb Jan. So, boleh berfoyes-foyes lagi. Eceh! Ada hati kunon! Yelah, lately my life is suck. So, kena la pegi tenang-tenangkan hati, hibur liburkan diri bersama teman. Baru tadi jumpa Mimi, she was so cutee. Bertambah ayu dan dah pandai cakap sket. Rinduuuu! Mimi pengubat hati shaye. Bila jumpa dia, hati jadi tenang.


Actually takde ape nak cerita, just nak bagitahu yang shaye dah pun selamat sampai rumah petang tadi. Incik yang amek dari bus stand tadi. Hmm. Ok lah you all, shaye tak berapa rajin lately nak menulis. Nanti i will updated dari masa ke semasa. Rindukan shaye okeh!


Amek, video jembalang dari shaye! Good Nite!


video

1 comment:

cik Im said...

yeye je la ak igt jembalang td!

Lazada Philippines