Thursday, January 20

Hari ni Taipusam, Shaye tade mood nak bekerja !



Salam semua. Moning ! Selamba kan updated belog time kerja. Haha. Seronok! Bos pegi makan, so shaye amek kesempatan la updated belog. Kejap je pon, jap lagi shaye sambung balik buat kerja shaye. Huhu. Bos dah bagi satu projek kat shaye untuk shaye handle. Huhu. Semoga semuanya berjalan lancar hendakNya.



Hari ni Taipusam, patutnya orang cuti. Tapi kat opis ni kerja. Tak mengapa. Sebab hari ni tak cuti, dia bagi esok cuti. Kalau nak sambut Taipusam tu, boleh sambut esok aje. Hehe. So, as usual la kan shaye akan pulang ke rumah hari ni. Duduk sini pon bukan ada apa. Better shaye pulang jumpa kesayanganku.

Pari-pari kecilku dah merindu. Hari-hari Mama akan dailkan nombor shaye untuk dia bercakap dengan shaye. Even shaye tak faham apa yang dia nak cakap, sekurang-kurangnya terubat hati ini. Rindduuuuuuu. *Tiba-tiba bergenang. Apehal? Haha.

Okeh lah, bos dah habis makan. Later ya ! (Cepat-cepat cover line)

2 comments:

Anonymous said...

uit2 keje laaa....

iBu aDaM aLiShA said...

santiknye opis nie??

Lazada Philippines