Saturday, February 5

Bila budak 2 tahun kena basuh kereta.[censored]

Salam semua. Wazupp ! Selamat hari Sabtu. Dah nama pun hari minggu takde benda kott nak buat. Shaye tengah tunggu membe shaye dari jauh datang rumah. Lepas dia sampai bolehlah kitorang merayap satu dunia. Ceh ceh ceh ! Bila dah takde kerja, shaye pon merajinkan diri pergi basuh kereta. Dah hari-hari shaye merayap sorang-sorang guna kereta tu. So, kenalah jaga la skett.


Dah shaye sibuk nak basuh kereta, si pari-pari pon sibuk nak join juga. So, bagilah chance dia main air. Haha. Comel gila. Layan gambar ok ! Sorry gamba sexy skett, kena censored part-part yang tak patott. Gamba shaye? Lagilah sexy dari Mimi. Sebab tu takde. (sila jangan pecaye)


Beriya sampai tayar-tayar pon dia cuci.


Macam dah biase je buat kerja-kerja ni? Haha.


Muka puas !

Layan video pulak okeh. Dia ni memang pro buat-buat kerja ni. Sangat serius dan bersungguh-sungguh buat kerja. Lepas buat kerja, kak Iya bagi upah ais krim ye, sayang! Jangan pelik tengok budak 2 tahun ni dah pandai buat-buat kerja ni. Buat kerja rumah, lagi tak payah cakap. Haha. (sebab dia suka tolong Mama kat rumah)

video

3 comments:

saya_arief said...

penderaan secara halus nih.
;p

chairooL ruLez said...

waah...18SX nih! hahahah

cik Im said...

call teledera!!

Lazada Philippines