Monday, February 14

Jangan sambut Valentine. Kita sambut Maulidur Rasul saje.

Salam semua. Petang yang tenang. Semua sibuk buat kerja. Termasuk shaye. Tapi gedik-gedik nak updated secara pantas. Yelah, bila malam shaye dah malas nak online. Takde internet oh nak online memanjang. Malas nak pinjam-pinjam. Alhamdulilah. Rezeki sentiasa datang melimpah ruah sekarang ni. Syukur. Now I'm happy with my life. Sedikit demi sedikit shaye dah nampak hikmah atas semuanya. Alhamdulilah.


Esok Maulidur Rasul kan, so start malam ni marilah kita sama-sama berselawat ke atas nabi. Nasib baiklah esok cuti. Suke suke suke. Agak-agak kat Damansara ni ada lagi ke orang nak berarak eh? Hehe. Apa-apa pun Selamat Menyambut Maulidur Rasul buat semua umat Islam sedunia.

Thanks Ija for your birthday cake.

Thanks Niza for the cheese tart.

Thanks Jeff (CEO) for the cokelat love.

Thanks "Santa Clause" (my best buddy) for the flowers.


*Tak semestinya kena bercinta baru dapat kebahagiaan. Betul tak?

1 comment:

cik helena said...

wow!santa clouse baik hati!!!hehehee

jom join contest jom!!

Lazada Philippines