Friday, February 11

Kalau nak berjimba pon, beragak skett.

Salam semua. Ada la dalam 2, 3 hari tak updated belog kan.Eh bukan seminggu? Entah. Shaye kurang sehat sket. Doakan shaye cepat sembuh ok. Ni takde keje tiba-tiba nak updated story pasal pergi berjimba bersama rakan-rakan. Ha, itulah kerja shaye sekarang. Bersukaria. Enjoy saja. Balik hari tu memang tak lekat kat rumah kott. Hari-hari keluar. Pegi mana? Entah. Jalan-jalan cari pasal.


Okeh cukop mukadimah. Nak dipendekkan cerita, shaye pegi berjimba kat OU je dengan budak rumah. Mula-mula bajet nak pegi window shopping je, jalan-jalan cari jodoh kat sana. Besar kott OU tu. Penat. Konon-konon nak cari tempat melepak la, boleh duduk-duduk santai. At last, shaye berjaya mempengaruhi kawan shaye pegi karok. Lepas gian katakan.


Time tu dah nak malam kott. Pedulik la kan? Dah stress sangat bekerja, masalah peribadi semua, kena la buang itu semua. Orang kat kaunter tu tunjuk harga yang dia charge. Omg, 5 kali ganda dari harga biasa. Tak pedulik dah janji pegang mic. Boleh? Gila kan? Haha. Dah-dah jom layan gambar.













Maceh. Taknak story banyak. Duit berkoyan habis. Maceh !

No comments:

Lazada Philippines