Tuesday, February 1

Mentang-mentang shaye single, gossip kantui lepak di AlAndalusia keluar !

Dush Dush Dush! Habislah. Haha. Jaat okeh sis NatashaE1 kita ni pegi keluarkan gossip kat belog dia. Haha. Hamboi hamboi hamboi. Ini boleh masuk Melodi ni dia punya cerita. Tapi takpelah, shaye tak kesah pon. (naik jugak rating belog aku) Opppss, nak tahu apa benda yang shaye merepek ni, uols boleh baca gossip khabar angin tu kat SINI.


Okeh mari shaye ceritakan apa yang berlaku pada malam tersebut. Actually shaye dan beliau bukan ditangkap keluar berdua. Tapi berlima. Harap maklum. So, takde aktiviti dating-dating di kedai pak Arab berlaku. Haha. (macam artis lah pulak kena tangkap dengan paparazzi)


Disebabkan sis NatashaE1 menjalani operation pada hari tersebut, jadi shaye pergi melawat beliau dan kitorang pon keluar berjimba bersama-sama. Seronok! Eloklah sangat, siang operation, malam berjimba. Haha. (Nak tahu sis operate apa, boleh klik SINI)


Ye, lokasi melepak di kedai pak Arab. Kat mana eh lupa oh. Nama kedai AlAndalusia. Area KL kot. Entah. Memang ramai pak Arab kat situ. Haha. Kat situ semuanya makanan Arab. Shaye tak makan pon sebab dah larut malam kan. Diet lah konon. Okeh layan gambar saje. Yuk!


Itu Kila, adik beradik tak sama mak, tak sama ayah tapi sama kakak. Boleh?

Kami Single, kami OK !

Sis dan husband nya.

Kami hanya berkawan. No skandales okeh.

Mabok-mabok lah sangat. (poyo je itu Barbican ok. No alcohol)

Kami.

Apesal Kila? U tak puas hati dengan I keh? Haha.


Ada masa lagi nanti kita hang out lagi okeh? Kila, kalau kamu dapat posting sini lagi bagos. Haha. Boleh teman I selalu. Nanti kita meroyan sebelum tido sama-sama okeh? Thanks kepada semua yang berkenaan sepanjang minggu lepas kerana telah menceriakan hari minggu shaye. Thanks Sis NatashaE1, Ahmad Syazwan, PojiePooh, Kila, Red Itu Merah. *thumbs up*

1 comment:

cik helena said...

hikhik..bestnyee,.napa tak ajak kite??ngeee

Lazada Philippines